Sådan tweaker du din “Udgiv” knap, så den altid er ved hånden.


Læsetid: 1 min læsning

Velkommen til dag 03 af vores WordPress-julekalender. Kig forbi hver eneste dag helt frem til jul, hvor vi vil poste nye tips og tricks relateret til WordPress hver eneste dag.

Hvis du ønsker et overblik over alle vores opslag i løbet af julen kan du se det på dette opslag

Hav altid din “udgiv” knap ved hånden! – Det er smart

I dagens låge har vi et snippet, som vi absolut er helt vilde med! Vi bruger det selv på alle vores sider, eftersom det bare generelt gør det mere behageligt at arbejde i WordPress. Denne snippet gør, at udgiv knappen altid vil være synlig ude i højre side af din skærm, uanset hvor du er på siden. Man får altså en sticky udgiv-knap – Super handy som giver en stor fordel hvis man har en lang side med mange elementer, hvor man ikke nødvendigvis altid er i toppen af indlægget.

Hvordan fungerer den pågældende kode?

Koden er meget simpel, hvor den blot placerer den pågældende snippet i sin functions.php og herefter vil den udgiv knap være sticky. Vi elsker det fordi vi ofte har meget lange sider og arbejder i bunden af et indlæg. I stedet for at scrolle op hver eneste gang for at udgive ens indlæg, så kan vi altså dermed altid havde vores udgiv knap i synsfeltet.

Med nedenstående kode, vil du fremadrettet have en sticky udgiv-knap. Husk dog, at du bør opbevare din kode forsvarligt, hvor den skal indsættes i din functions.php placeret i dit childtheme

/*Sticky publish button*/
function ds_sticky_publish() {
echo ‘<style>
#submitdiv {
position: fixed;
top: 32px;
z-index: 9999;
}
</style>’;
}