Sådan tilføjet du et custom logo til dit dashboard


Læsetid: 2 min læsning

Velkommen til dag 16 af vores WordPress-julekalender. Kig forbi hver eneste dag helt frem til jul, hvor vi vil poste nye tips og tricks relateret til WordPress hver eneste dag.

Hvis du ønsker et overblik over alle vores opslag i løbet af julen kan du se det på dette opslag

Med dette snippet kan du tilføje et custom logo til dit admin-dashboard

I dagens låge fortsætter vi med customization af ens admin-dashboard i WordPress. Dagens låge hjælper dig til, så d kan tilføje dit eget custom logo. Der kan være flere årsager til at ville gøre dette, hvor den mest oplagt dog vil være, at man ønsker at personliggøre sit admin dashboard. Hvis man vælger at gøre dette på kunde sites, så får kunden virkelig også et indtryk af, at de har fået en 100% custom løsning som er tilpasset efter kunden og ikke bare en kedelig standard løsning som WordPress nogengange kan være.

Hvordan fungerer den pågældende kode?

Koden er meget simpel, hvor den blot placerer den pågældende snippet i din functions.php. Det er også vigtigt at du placerer et logo i din childtheme mappe som bliver loadet ind. I denne sammenhæng bør dit logo være størrelsen 16×16 og png med transparent baggrund. Det pågældende logo skal lægges i mappen mappen /images/ i din child mappe. Det er ligeledes også vigtigt at du giver din billedfile navnet custom-logo.png – Det er vigtigt at du opbevarer din kode forsvarligt, hvor den skal indsættes i din functions.php placeret i dit childtheme.

//ADD CUSTOM 16 X 16 DASHBOARD LOGO

function wp_custom_logo() {
echo ‘

‘;
}
//hook into the administrative header output
add_action(‘wp_before_admin_bar_render’, ‘wp_custom_logo’);