Sådan skjuler du alle opdateringer i WordPress


Læsetid: 2 min læsning

Velkommen til dag 13 af vores WordPress-julekalender. Kig forbi hver eneste dag helt frem til jul, hvor vi vil poste nye tips og tricks relateret til WordPress hver eneste dag.

Hvis du ønsker et overblik over alle vores opslag i løbet af julen kan du se det på dette opslag

Med dette snippet kan du skjule alle opdateringer i dit admin-dashboard

Er du også typen som bliver stresset over alle de opdateringer som bliver ved med at komme ind i dit dashboard? I dagens låge har vi snippet, som kan hjælpe dig til at skjule alle opdateringer i dit WordPress-dashboard. Der kan være flere gode usecases til dette snippet. Dels kan det være godt for en selv, for at lette lidt på stresset – Der er dog stadig nødvendigt at få opdateret alt i ny og næ. Hvis man har med kunde sider at gøre, så kan det være rigtig anvendeligt i forhold til, hvis man ikke ønsker ens kunder går amok og får installeret en masse nye opdateringer som ødelægger mere end det gavner.

Hvordan fungerer den pågældende kode?

Koden er meget simpel, hvor den blot placerer den pågældende snippet i din functions.php. Herefter klarer koden selv resten, hvor du ikke længere vil blive forstyret af opdateringer i dit WordPress-dashboard. Det er vigtigt at du opbevarer din kode forsvarligt, hvor den skal indsættes i din functions.php placeret i dit childtheme.

//HIDE ALL UPDATE NAGS

function remove_core_updates(){
global $wp_version;return(object) array(‘last_checked’=> time(),’version_checked’=> $wp_version,);
}
add_filter(‘pre_site_transient_update_core’,’remove_core_updates’);
add_filter(‘pre_site_transient_update_plugins’,’remove_core_updates’);
add_filter(‘pre_site_transient_update_themes’,’remove_core_updates’);