Sådan sætter minimum længde på dit kommentarfeltet


Læsetid: 2 min læsning

Velkommen til dag 18 af vores WordPress-julekalender. Kig forbi hver eneste dag helt frem til jul, hvor vi vil poste nye tips og tricks relateret til WordPress hver eneste dag.

Hvis du ønsker et overblik over alle vores opslag i løbet af julen kan du se det på dette opslag

Med dette snippet kan du angive en minimum længde på de kommentar som skrives på dit kommentarfelt

I dagens låge har vi et snippet, som kan være rigtig anvendelig i mange forskellige sammenhænge. Overordnet kan du bruge dette snippet til at sætte en minimums længde på de kommentar som brugerne skriver på dine blogindlæg. Der kan være flere grunde til at ville gøre dette – Måske for at forbedre kvaliteten af de indlæg som brugerne skriver, hvor man undgår små intet sigende beskeder på et par enkelte ord. Samtidigt kan det også være med til at sætte en stopper for nogle spambots, som vælger at besøge din hjemmeside blot for at skrive enkelte ord som kommentar til dine indlæg for at spamme din side.

Hvordan fungerer den pågældende kode?

Koden er meget simpel, hvor den blot placerer den pågældende snippet i din functions.php. Du skal også definerer hvor mange tegn du ønsker en kommentar minimum skal være på, dette gøres ved at ændre $minimalCommentLength = 20. Som default har vi sat den til 20, hvilket vi synes er passende. Det er ligeledes også vigtigt at du opbevarer din kode forsvarligt, hvor den skal indsættes i din functions.php placeret i dit childtheme.

//REQUIRE MINIMUM RESPONSE LENGTH ON COMMENTS

add_filter( ‘preprocess_comment’, ‘minimal_comment_length’ );
function minimal_comment_length( $commentdata ) {
$minimalCommentLength = 20;
if ( strlen( trim( $commentdata[‘comment_content’] ) ) < $minimalCommentLength ){
wp_die( ‘All comments must be at least ‘ . $minimalCommentLength . ‘ characters long.’ );
}
return $commentdata;
}