Sådan kan du ændre din Velkommen-besked i WordPress


Læsetid: 2 min læsning

Velkommen til dag 09 af vores WordPress-julekalender. Kig forbi hver eneste dag helt frem til jul, hvor vi vil poste nye tips og tricks relateret til WordPress hver eneste dag.

Hvis du ønsker et overblik over alle vores opslag i løbet af julen kan du se det på dette opslag

Med dette snippet kan du ændrer den standard Howdy/velkommen WordPress besked i dit dashboard

I dagens låge har vi et snippet, som gør at du kan ændre velkomst beskeden som vises på ens WordPress dashboard. Dette kan i nogle tilfælde være anvendeligt, hvis man f.eks. ønsker der skal stå en større beskrivelse til folk som logger ind, hvis de nu har det med at glemme hvor de finder ting. Du kan også anvende det pågældende snippet hvis du blot ønsker noget forandring og bare er blevet træt af den helt standard Howdy-besked. En gang i mellem fryder forandring bare gevaldigt.

Hvordan fungerer den pågældende kode?

Koden er meget simpel, hvor den blot placerer den pågældende snippet i din functions.php. Det er dog vigtigt at du opbevarer din kode forsvarligt, hvor den skal indsættes i din functions.php placeret i dit childtheme
Med nedenstående er Howdy erstattet med beskeden Welcome Back. Du kan dermed vælge at skrive lige hvad du har lyst til i stedet for “Welcome back” i det nedenstående snippet – Du kan tilmed også vælge at lade det være blankt, hvis du ikke ønsker at der skal stå noget. Du skal dog beholde ‘ ‘ i kodestykket:

//REPLACE HOWDY IN DASHBOARD

function replace_howdy( $wp_admin_bar ) {
$my_account=$wp_admin_bar->get_node(‘my-account’);
$newtitle = str_replace( ‘Howdy,’, ‘Welcome Back’, $my_account->title );
$wp_admin_bar->add_node( array(
‘id’ => ‘my-account’,
‘title’ => $newtitle,
) );
}
add_filter( ‘admin_bar_menu’, ‘replace_howdy’,25 );