Sådan fjerner du WordPress emojis på din WordPress-side


Læsetid: 2 min læsning

Velkommen til dag 08 af vores WordPress-julekalender. Kig forbi hver eneste dag helt frem til jul, hvor vi vil poste nye tips og tricks relateret til WordPress hver eneste dag.

Hvis du ønsker et overblik over alle vores opslag i løbet af julen kan du se det på dette opslag

Med dette snippet kan du fjerne WordPress’ emojis på din side

I dagens låge har vi et snippet, som kan være med til at øge hastigheden på din WordPress-side. Helt overordnet handler det om, at WordPress har nogle standard emojis som loader på din side. Personligt plejer vi som oftest at fjerne disse emojis på næsten alle vores sider, da der er ingen grund til at have det liggende på ens side, hvis man ikke bruger det alligevel. Når vi skriver næsten, så er det fordi der selvfølgelig kan være nogle tilfælde hvor det giver mening at beholde – Her tænker vi især på blogs eller communities hvor der er et kommenteringsfelt hvor sidens besøgende aktivt skriver. Folk er efterhånden vant til at bruge emojis, hvor det derfor godt kan give mening at anvende emojis i disse tilfælde.
Den vigtigste årsag til at ville bruge det er grundet hastighed. Hvis ikke du bruger emojis kan det sløve din side hvis WP skal loade disse emojis hver gang en besøgende kommer forbi. Netop af denne grund alene vælger vi at fjerne dem.

Hvordan fungerer den pågældende kode?

Koden er meget simpel, hvor den blot placerer den pågældende snippet i din functions.php. Herefter vil kodestykket selv fjerne WordPress’ emojis som er på din side. Husk også, at du bør opbevare din kode forsvarligt, hvor den skal indsættes i din functions.php placeret i dit childtheme

//REMOVE EMOJIS TO BOOST SPEED

remove_action( ‘wp_head’, ‘print_emoji_detection_script’, 7 );
remove_action( ‘admin_print_scripts’, ‘print_emoji_detection_script’ );
remove_action( ‘wp_print_styles’, ‘print_emoji_styles’ );
remove_action( ‘admin_print_styles’, ‘print_emoji_styles’ );

add_filter( ‘et_builder_always_enabled’, ‘__return_true’ );