Sådan fjerner du URL fra WordPress kommentarfelter


Læsetid: 1 min læsning

Velkommen til dag 17 af vores WordPress-julekalender. Kig forbi hver eneste dag helt frem til jul, hvor vi vil poste nye tips og tricks relateret til WordPress hver eneste dag.

Hvis du ønsker et overblik over alle vores opslag i løbet af julen kan du se det på dette opslag

Med dette snippet kan du fjerne muligheden URL feltet i kommentarfeltet på dine indlæg

I dagens låge har vi et snippet, som vi anvender rigtig tit på mindre blogs. Det pågældende snippet sørger for, at dine brugere ikke skal skrive en  URL når de ønsker at skrive en kommentar til en af dine indlæg. Vi anvender selv denne snippet på langt størstedelen af de blogs som vi laver for kunder, hvor det ikke altid giver mening at brugeren skal indtaste en URL – Især hvis målgruppe er private, hvor det er langt fra størstedelen som overhovedet har en hjemmeside de kan skrive ind.

Hvordan fungerer den pågældende kode?

Koden er meget simpel, hvor den blot placerer den pågældende snippet i din functions.php. Herfra vil koden klare resten selv, hvor du ikke længere vil kunne se et URL felt til kommentarne længere. Det er ligeledes også vigtigt at du opbevarer din kode forsvarligt, hvor den skal indsættes i din functions.php placeret i dit childtheme.

//REMOVE THE URL FIELD FROM POST COMMENT FORM

function remove_comment_fields($fields) {
unset($fields[‘url’]);
return $fields;
}
add_filter(‘comment_form_default_fields’,’remove_comment_fields’);