Sådan ændrer du WP logo på dit login-side


Læsetid: 1 min læsning

Velkommen til dag 05 af vores WordPress-julekalender. Kig forbi hver eneste dag helt frem til jul, hvor vi vil poste nye tips og tricks relateret til WordPress hver eneste dag.

Hvis du ønsker et overblik over alle vores opslag i løbet af julen kan du se det på dette opslag

Med dette snippet kan du ændre WP logo på dit login-side!

I dagens låge har vi et snippet, som er yderst anvendeligt hvis du ønsker at style på din WP login-side. Vi finder selv dette snippet anvendeligt på især større community sites hvor der er en form for bruger login. Dette snippet kombineret med lidt custom CSS, og så er man godt på vej hen imod en rigtig flot login-side. Den standard WP login-side er bare generelt kedeligt at se på, hvor der godt kan være behov for at få noget flottere og mere præsentabel.

Hvordan fungerer den pågældende kode?

Koden er meget simpel, hvor den blot placerer den pågældende snippet i din functions.php og ændrer filtret “my_login_logo_url”  med url til det logo som du ønsker at anvende i stedet. Når disse ændringer er foretaget, så vil dit WP login-side logo blive ændret. Husk dog, at du bør opbevare din kode forsvarligt, hvor den skal indsættes i din functions.php placeret i dit childtheme

//CHANGE LOGIN LOGO LINK

function my_login_logo_url() {
return get_bloginfo( ‘url’ );
}

add_filter( ‘login_headerurl’, ‘my_login_logo_url’ );

function my_login_logo_url_title() {
return get_bloginfo( ‘name’ );
}

add_filter( ‘login_headertitle’, ‘my_login_logo_url_title’ );