Sådan ændrer du footer-tekst i dit WordPress dashboard


Læsetid: 1 min læsning

Velkommen til dag 10 af vores WordPress-julekalender. Kig forbi hver eneste dag helt frem til jul, hvor vi vil poste nye tips og tricks relateret til WordPress hver eneste dag.

Hvis du ønsker et overblik over alle vores opslag i løbet af julen kan du se det på dette opslag

Med dette snippet kan du ændrer den footer-beskeden i dit WordPress-dashboard

I dagens låge har vi et snippet, som giver dig mulighed for at ændre beskeden som vises i footeren på dit WordPress dashboard. Dette snippet kan være anvedeligt hvis man f.eks. ønsker at skrive en mindre guide eller andet man skal huske på nede i sin footer. Det er også en fin mulighed for at personliggøre ens dashboard, hvor man undgår de kedelige standard beskeder. Du kan også anvende det pågældende snippet hvis du blot ønsker noget forandring og bare er blevet træt af den helt standard footer-besked. En gang i mellem fryder forandring bare gevaldigt.

Hvordan fungerer den pågældende kode?

Koden er meget simpel, hvor den blot placerer den pågældende snippet i din functions.php. Det er dog vigtigt at du opbevarer din kode forsvarligt, hvor den skal indsættes i din functions.php placeret i dit childtheme.
Med nedenstående skal du være opmærksom på linjen med ‘Desired Name Goes Here’. Det er i dette felt du frit kan erstatte hvad du præcist ønsker der skal stå i din dashboard footer. Det vigtigste er dog at du beholder apostrofferne ”. Teksten skal stå indenfor de to apostroffer:

//CHANGE DASHBOARD FOOTER TITLE

function my_custom_dashboard_name(){
if ( $GLOBALS[‘title’] != ‘Dashboard’ ){
return;
}

$GLOBALS[‘title’] = __( ‘Desired Name Goes Here’ );
}

add_action( ‘admin_head’, ‘my_custom_dashboard_name’ );