Om OnlineFox

OnlineFox.dk

Virksomheden hedder Online, fordi vi arbejder med et digitalt produkt i en tiltagende digital verden – Fox, fordi vi har rævens hurtige tankegang og evne til at tilpasse os vores omgivelser – og selvfølgelig .dk, fordi vi taler et sprog, alle kan forstå.

OnlineFox.dk er et kreativt mediebureau. Vi har specialiseret os i at lave WordPress hjemmesider for kunder, vi kan li’ – kunder, som ønsker alt andet end en kedelig standardløsning.

computer på bord

ÅRS ERFARING

Afsluttede Projekter

Tilfredse kunder

Kopper kaffe

computer skød

Kunden i fokus

OnlineFox arbejder hovedsageligt med lokale virksomheder, som synes, de mange muligheder på nettet er spændende. Som oftest mangler vores kunder hjælp til at komme i gang med de mange muligheder på nettet, og de efterspørger derfor en løsning, som de føler sig trygge ved.

OnlineFox arbejder resultatorienteret. Vi vurderer vores egen succes ud fra vores kunders online-succes.

Udvalgte projekter

<style><!-- [et_pb_line_break_holder] -->.et_pb_portfolio_item a {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->pointer-events: none;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->cursor: default;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->display: inline-block;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] --></style>
Visitkort eksempel
Mac computer online
Maccomputer på hjemmeside
Socialdemokratiet valgplakater